• BIST 10366.16
  • Altın 4349.519
  • Dolar 40.3482
  • Euro 46.9244
  • Bursa 21 °C
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 19 °C

Açık alanlarda internet erişimi

Açık alanlarda internet erişimi
Bilgi İşlem Daire Başkanlığı, vatandaşların internete kolay erişimini sağlamak amacıyla kablosuz güvenli internet erişimi altyapısını açık alanlara da kurdu.

Bursa Büyükşehir Belediyesi Bilgi İşlem Daire Başkanlığı, vatandaşların internete kolay erişimini sağlamak amacıyla kablosuz güvenli internet erişimi altyapısını açık alanlara da kurdu.

Kablosuz güvenli internet hizmetinin verildiği Acemler Başkanlık Binası, Acemler Hizmet Binaları (A Blok, B Blok ve D Blok), Tarihi Bina, Tayyare Kültür Merkezi, Şehir Kütüphanesi, Şehbenderler Kütüphanesi, Kent Müzesi ve Karagöz Müzesi’nin ardından Arabayatağı Destek Hizmetleri ve Hukuk Binaları, Bilim Teknoloji Merkezi, Hamitler Çocuk Merkezi, Demirtaş Atölyeler, Hanımlar Lokali, Hayvanat Bahçesi İdari Binalar, Lala Şahin Paşa Çocuk Kütüphanesi, Merinos Binalarında, ayrıca Emirsultan Meydanı, Hüdavendigar Parkı, Kent Müzesi Önü, Orhangazi Meydanı, Merinos Kafe Bölgesi, Tophane Parkı gibi açık alanlarda da "Buyuksehir-Misafir” adı ile kablosuz güvenli internet erişimi hizmeti sunulmaya başladı.

Kablosuz güvenli internet erişimi bulunan noktalarda, misafir internet hizmetine bağlanıldığında kullanıcı; internete giriş şifresi için, cep telefonunun mesaj bölümüne internet bir boşluk bırakıp, 583 bir boşluk ve giriş için belirlediği şifreyi yazıp, 3172' ye SMS ile gönderecek. (Ömek: frıternet 583 abc 123) Birkaç dakika içinde hesap açılacak. Kullanıcı adı olarak cep telefonu numarası başında sıfır kullanmadan (5XX XXXXXXX) yazılacak ve şifre olarak da mesajda belirlenen şifre yazılarak güvenli internet girişi sağlanmış olacak.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
  • Bursa'da karaya vuran yunus kurtarıldı04 Haziran 2025 Çarşamba 12:12
  • El emeği çinilerini sanatseverlerle buluşturdular26 Mayıs 2025 Pazartesi 12:21
  • Türk Dünyası Tarım Zirvesi Bursa’da...20 Mayıs 2025 Salı 12:24
  • Osmangazi'de su kesintisi09 Mayıs 2025 Cuma 10:00
  • Zarlar eşitlik için atıldı09 Mayıs 2025 Cuma 09:57
  • 'Yapboz Adam'ın Eserleri' sergilendi28 Nisan 2025 Pazartesi 13:08
  • Server Atabek Bursa’da anılacak16 Nisan 2025 Çarşamba 09:41
  • Bursa Kitap Fuarı’nda Osmangazi rüzgarı esecek10 Nisan 2025 Perşembe 15:57
  • Bursa'nın o ilçesinde oturanlar dikkat! Su kesintisi...09 Nisan 2025 Çarşamba 16:20
  • Osmangazi Belediyesi'nden otizm ağacı09 Nisan 2025 Çarşamba 11:41
  • Tüm Hakları Saklıdır © 2015 Bursa Bakış | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : Haber İhbar Hattı: 0544.201 80 43 Faks : 0544.201 80 43