• BIST 13292.93
  • Altın 6243.28
  • Dolar 47.5193
  • Euro 54.7637
  • Bursa 23 °C
  • İstanbul 25 °C
  • Ankara 19 °C

27 katlı bina cayır cayır yandı!!

27 katlı bina cayır cayır yandı!!
Londra'da yangın paniği!
Londra'nın batısında bulunan Latimer Road'daki 27 katlı bir binada saat 01:16'da başladığı belirtilen yangını söndürme çalışmaları sürüyor.
Londra Ambulansı: Yangında yaralanan 30 kişi hastanelere kaldırıldı
 
Londra Ambulansı, Londra'nın batısında bulunan Latimer Road'daki 27 katlı bir binada çıkan yangında yaralanan 30 kişi çeşitli hastanelere kaldırıldığını açıkladı.
 
Londra Ambulansı'nın Twitter hesabından, Operasyon Yardımcı Direktörü Stuart Crichton adıyla yapılan açıklamada, "Yangının ardından, Londra'daki hastanelere 30 hastayı götürdüğümüzü teyit ederiz" denildi.
 
Londra Belediye Başkanı Sadiq Khan, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, Kensington'daki Grenfell Tower yangınını söndürmek için bölgeye 200 personel ile birlikte 40 itfaiye aracının yollandığını belirtti.
 
Londra Emniyet yetkilileri, çökme tehlikesine karşı bina ve çevresinde tahliye işlemlerinin yapıldığını açıkladı.
 
Sky News'a konuşan Kensington ve Chelsea Kent Konseyi Başkanı Nick Paget-Brown, "Yangın başladığında içeride kaç kişi olduğunu bilemiyoruz; ancak, yüzlercesi de olabilirdi" dedi ve bina içinde kalan olup olmadığına ilişkin bir bilgi olmadığını vurguladı.
 
Nick Paget-Brown, bina yakınlarında, evlerinden kaçmak zorunda kalanların ihtiyaçlarının karşılandığı acil durum merkezleri oluşturulduğunu" söyledi.
 
İngiltere Ulusal Sağlık Hizmetleri'nin Twitter hesabından yapılan açıklamada da, yangın ihbarı saat 01.29'da alındığı belirtilerek, bölgeye personeliyle birlikte 20 ambulans gönderildiği ve Londra İtfaiye Birlikleri ile birlikte çalışıldığı ifade edildi.
 
Daily Mail gazetesinin haberine göre, yangın çıktığında binada kalan bazı kişiler, perde, çarşaf gibi kumaş parçalarını bir birine ekleyerek yaptıkları iplerle kaçabildiler. Sky TV'den geçen altyazı bilgisinde de, TV ekiplerinin yangın sırasında bir kişiyi binada gördükleri belirtildi.
 
Grenfell Tower adı verilen binada çıkan yangında iki kişinin duman zehirlenmesi nedeniyle tedavi gördüğü açıklanırken, yangının ardından binada başka birilerinin kalıp kalmadığına ilişkin bir bilgi verilmedi.
 
Yangın bölgesinde toplanan bina sakinleri, Twitter hesaplarından ve gazetecilere yaptıkları açıklamalarda, alarm verilir verilmez binayı boşalttıklarını, içeride kalan olup olmadığını bilmediklerini belirttiler.
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
  • 15 yaş altına sosyal medya yasaklandı!23 Temmuz 2026 Perşembe 12:32
  • İran Savaşının Maliyeti 37,5 Milyar Dolar!22 Temmuz 2026 Çarşamba 11:55
  • ABD İran'a yeni saldırı dalgası başlattı21 Temmuz 2026 Salı 10:55
  • Rusya, Karadeniz’de yük gemisini vurdu20 Temmuz 2026 Pazartesi 12:37
  • Trump, Çin'i 2020 seçimlerine müdahale etmekle suçladı18 Temmuz 2026 Cumartesi 12:23
  • Hollanda'da "su kıtlığı" ilan edildi18 Temmuz 2026 Cumartesi 11:57
  • ABD ordusu: Son saldırı dalgası tamamlandı16 Temmuz 2026 Perşembe 11:01
  • Rusya'dan Kiev'e füze saldırısı!16 Temmuz 2026 Perşembe 10:58
  • "ABD ile görüşme planlanmıyor"15 Temmuz 2026 Çarşamba 20:22
  • ABD Saldırılarında 2 Ölü, 260'tan Fazla Yaralı15 Temmuz 2026 Çarşamba 16:18
  • Tüm Hakları Saklıdır © 2015 Bursa Bakış | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : Haber İhbar Hattı: 0544.201 80 43 Faks : 0544.201 80 43