• BIST 9167.58
  • Altın 4016.625
  • Dolar 38.5366
  • Euro 43.5652
  • Bursa 16 °C
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 14 °C

1,5 milyon liralık vurgun!

1,5 milyon liralık vurgun!
Kamuya ait arsaları sahte belgelerle başka kişilere sattılar

Antalya'da kamuya ait arsaları sahte belgelerle başka kişilere satarak 1 milyon 500 bin liralık vurgun yapan 7 kişi yakalandı.

Antalya'da kamuya ait arsaları sahte belgeler düzenleyerek kendilerine ait gibi gösteren dolandırıcılar, yatırım amaçlı arsa satın almak isteyen kişilerle bağlantıya geçti. Sahte belgelerle güven telkin eden ve ileride yapılacak ihalelerde bu arsaların satımında kendilerine öncelik verileceğini vaad ederek söz konusu arsaları aralarında düzenledikleri yasal geçerliliği olmayan evrakla satan şüpheliler, çok sayıda vatandaşı dolandırdı. Dolandırıcıların, bu sayede 1.5 milyon liralık vurgun yaptığı belirlendi.

Durumun bildirilmesi üzerine harekete geçen Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Mali Suçlar Büro Amirliği ekipleri, 6 şüpheliyi Antalya'da, 1'ini Tekirdağ'da yakalayıp gözaltına aldı. Emniyet müdürlüğüne getirilen 7 şüpheli, ifadelerinin ardından 'nitelikli dolandırıcılık' ve 'resmi belgede sahtecilik' suçlarından adliyeye sevk edilecek.

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2015 Bursa Bakış | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : Haber İhbar Hattı: 0544.201 80 43 Faks : 0544.201 80 43