• BIST 9998.2
  • Altın 4253.228
  • Dolar 40.0208
  • Euro 46.9322
  • Bursa 29 °C
  • İstanbul 28 °C
  • Ankara 35 °C

Kuzene tabancalı saldırı!

Kuzene tabancalı saldırı!
Bahçeye sınır çizince ortalık savaş alanına döndü

Şanlıurfa'da, Ali B. aralarında husumet bulunan amcasının oğlu Ethem B.'yi (55) tabancayla yaraladı. Vurulma anı güvenlik kameralarına yansıyan Ethem B., yoğun bakımda yaşam mücadelesi verirken, polis kaçan şüpheli Ali B.'yi her yerde arıyor.

Örcünlü Mahallesi'nde oturan Ali B., geçen hafta iddiaya göre, komşusu da olan kuzeni Ethem B.'nin evinin bahçesinin bir bölümünü taşla çevirdi. Ali B., nedenini soran Ethem B.'ye bahçenin kendisine ait olduğunu ve sınır çizdiğini söyledi. Bunun üzerine kuzenler ve aileleri arasında çıkan, taş ve sopaların kullanıldığı kavga, mahalle sakinlerinin araya girmesiyle sonlandırıldı.

TABANCALI SALDIRI GÜVENLİK KAMERASINDA

Bu gerginliğin ardından geçen Cuma günü Ethem B., kendisine ait arızalı kamyonu tamir ettirmek için Akabe Mahallesi'nde bulunan Evren Sanayi Sitesi'ne gitti. Ethem B.'ye sitede bir kişiyle konuştuğu sırada arkasından gelen kuzeni Ali B., yanındaki tabancayla peş peşe 5 el ateş etti. Ethem B., vücuduna isabet eden kurşunlarla yaralanarak yere yığılırken, Ali B. ise kaçtı.

Bir iş yerinin güvenlik kamerasına da yansıyan saldırıda ağır yaralanan Ethem B., çağırılan ambulansla kaldırıldığı Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin yoğun bakım ünitesinde tedaviye alındı. Hastanede yaşam savaşı veren Ethem B.'nin oğlu Yunus B., babasını vurduktan sonra kaçan Ali B.'nin şikayetlerini geri çekmeleri için kendilerini ölümle tehdit ettiğini ileri sürerek, bir an önce yakalanmasını istedi.

Polisin, kuzenini yaraladıktan sonra kaçan Ali B.'nin yakalanmasına yönelik çalışmasını sürdürdüğü belirtildi.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
  • Hüseyin Baş: En düşük emekli aylığı 40 bin lira olmalı08 Temmuz 2025 Salı 04:04
  • MSB: Şehit sayısı 12'ye yükseldi07 Temmuz 2025 Pazartesi 10:33
  • Gökyüzündeki cisim merak uyandırdı07 Temmuz 2025 Pazartesi 08:59
  • Kartalkaya davası başladı07 Temmuz 2025 Pazartesi 08:51
  • Kırmızı bültenle aranan 15 kişi yakalandı *07 Temmuz 2025 Pazartesi 08:45
  • CHP lideri Özgür Özel'e soruşturma başlatıldı07 Temmuz 2025 Pazartesi 08:04
  • Bungalov kiralama ilanıyla 636 milyonluk vurgun07 Temmuz 2025 Pazartesi 07:47
  • Nihat Genç son yolculuğuna uğurlandı07 Temmuz 2025 Pazartesi 05:07
  • Başkan Böcek'e destek mitingi07 Temmuz 2025 Pazartesi 05:05
  • Timur Soykan serbest bırakıldı07 Temmuz 2025 Pazartesi 05:04
  • Tüm Hakları Saklıdır © 2015 Bursa Bakış | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : Haber İhbar Hattı: 0544.201 80 43 Faks : 0544.201 80 43