• BIST 9530.47
  • Altın 2484.038
  • Dolar 32.5285
  • Euro 34.8667
  • Bursa 18 °C
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 16 °C

İş dünyasından başsağlığı mesajı

İş dünyasından başsağlığı mesajı
İş adamlarından İdlib şehitlerinin ailelerine başsağlığı

Suriye’nin İdlib bölgesinde görev yapmakta olan kahraman askerlerimize yönelik gerçekleşen hain saldırıdan büyük üzüntü duyduklarını belirten Bursa iş dünyası, birlik ve beraberlik mesajı verdi.

Milletimizin başı sağ olsun” diyen Bursa iş dünyası temsilcilerinin açıklamaları şöyle:

BALKANTÜRKSİAD Başkanı Berat Tunakan:

Kandil gecesi gelen üzücü haberlerle her birimiz kahrolduk. İdlib’te şehit olan askerlerimize Allah’tan rahmet, ailelerine sabır ve yaralı askerlerimize de acil şifalar diliyoruz. Biz tarih boyunca birçok zorluğun üstesinden gelmiş büyük ve güçlü bir devletiz. Allah’ın izni, milletimizin birlikteliğiyle inşallah bunun da üstesinden geleceğiz.

BATISİAD Başkanı Ahmet Er:

İdlib’te haince gerçekleşen saldırı neticesinde 33 kahraman vatan evladımızın şehit olduğu haberi derin üzüntüyle öğrenmiş bulunuyoruz. Acımızı, üzüntümüzü, kederimizi kelimelerle tarif edemiyoruz. Başta şehit olan askerlerimize Allah’tan rahmet, ailelerine sabır diliyorum. Diğer yandan hastanede tedavi altında olan Mehmetçiğimize de acil şifalar diliyorum. Milletimizin başı sağ olsun.

BEKSİAD Başkanı Ömer Yıldız:

Suriye’nin İdlib kentinde rejim güçleri tarafından düzenlenen saldırıda şehadet şerbetini içen kahraman askerlerimize, Yüce Mevla’dan rahmet; yaralı yavrularımıza, aslanlarımıza, Mehmetçiğimize de acil şifalar diliyoruz. Kahramanlarımızın kanı yerde kalmadı ve kalmayacaktır, buna inanıyoruz. Bu duygularla başta şehit askerlerimizin ailelerine ve milletimize baş sağlığı diliyorum.

GESİAD Başkanı Murat Kaya:

Mübarek Kandil gecesinde böyle üzücü bir haberi almak her birimizi derinden yaraladı. Tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet, yakınlarına sabır, yaralılarımıza da acil şifalar diliyorum. Tüm milletimizin başı sağ olsun.

İMSİAD Başkanı Mustafa Andıç:

Kandil gecesi aldığımız bu acı haber tüm milletimizi derinden üzmüştür. Rejim güçlerinin hain saldırısı sonucunda şehit olan Mehmetçiklerimize Allah’tan rahmet, ailelerine ve milletimize baş sağlığı diliyoruz. Gazilerimizin en kısa sürede sağlıklarına kavuşmalarını temenni ediyoruz. İMSİAD olarak, her zaman, üzerimize düşen görevi yapmaya hazırız.

Kayapa OSB Başkanı Yalçın Toy:

Mübarek Kandil gecesinde gelen bu acı haber, tüm ülkemizin yüreğini yakmıştır. Hain saldırıda şehit olan askerlerimiz için Allah’tan rahmet, gazilerimize acil şifalar dileriz. Şehitlerimizin ailelerine ve tüm Türk milletinin başı sağ olsun.

KSİAD Başkanı Ali Güler:

Suriye’nin İdlib bölgesinde, hava saldırısı sonucu şehit olan tüm askerlerimize Allah’tan rahmet, acılı ailelerine baş sağlığı ve gazilerimize şifalar diliyoruz. Ülkemiz, bu hain saldırılara karşı, her zaman birlik ve beraberlik içerisinde, güçlü bir şekilde duracaktır.

MÜSİAD Bursa Şubesi Başkanı Nihat Alpay:

İdlib’ten gelen haberler yüreğimizi dağladı. Acımız büyük, derin üzüntü içerisindeyiz, milletimizin başı sağ olsun. Şehitlerimize Allah’tan rahmet, yaralı tüm askerlerimize ve yavrularımıza da acil şifalar diliyor, şehitlerimizin ve yaralılarımızın ailelerine sabır diliyorum.

NOSAB Başkanı Erol Gülmez:

Dün gece saatlerinde İdlib’de gerçekleşen saldırıda kaybettiğimiz vatan evlatlarımızın acısını yüreğimizin en derininde hissediyoruz. Kaybettiğimiz evlatlarımıza, Allah’tan rahmet, sevenlerine ve ulusumuza başsağlığı diliyorum.

TÜGİAD Bursa Şubesi Başkanı Ersoy Tabaklar:

Sözün kifayetsiz kaldığı yerdeyiz. Milletçe başımız sağ olsun. Şehitlerimize rahmet, ailelerine sabır, yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz. Umarım ülke olarak bir daha böyle üzücü haberlerle sarsılmayız.

TÜMSİAD Bursa Şubesi Başkanı Musfata Kemal Şerbetçioğlu:

Milletimizin huzur ve güvenliği, Devletimizin bölünmez bütünlüğü ve geleceği için Suriye sınır bölgesinde görev yapan Kahraman Mehmetçiklerimize yapılan bu menfur ve hain saldırıyı lanetliyoruz. Saldırı milletçe hepimizin yüreğini yakmıştır. Şehit olan tüm Mehmetçiklerimize Allah'tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. Milletimizin başı sağ olsun.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
  • Yurtta hava durumu17 Nisan 2024 Çarşamba 13:09
  • Yargıtay Başkanı 20’nci turda da seçilemedi17 Nisan 2024 Çarşamba 13:03
  • Bakan Güler TBMM'de konuştu17 Nisan 2024 Çarşamba 13:01
  • Cevdet Yılmaz'dan ekonomi mesajı17 Nisan 2024 Çarşamba 11:31
  • Eş zamanlı dolandırıcılık operasyonu17 Nisan 2024 Çarşamba 09:50
  • Ümit Özat, başdanışman oldu16 Nisan 2024 Salı 16:05
  • Bakan Fidan, Makamba ile görüştü16 Nisan 2024 Salı 16:00
  • Özgür Özel gündemi değerlendirdi16 Nisan 2024 Salı 15:54
  • Bakan Yerlikaya trafik verilerini açıkladı16 Nisan 2024 Salı 14:07
  • AVM’de intihar şoku16 Nisan 2024 Salı 12:39
  • Tüm Hakları Saklıdır © 2015 Bursa Bakış | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0224. 408 35 78- Haber İhbar Hattı: 0544.201 80 43 Faks : 0224.408 35 78