• BIST 8718.11
  • Altın 2244.661
  • Dolar 32.3343
  • Euro 35.1498
  • Bursa 6 °C
  • İstanbul 8 °C
  • Ankara 3 °C

Hem kadına hem erkeğe haz veriyor

Hem kadına hem erkeğe haz veriyor
Seks sırasında hem erkeğe hem kadına haz veren 7 şey...

Seks hayatınızın sıradanlaştığını düşünüyorsanız yatakta biraz hareketlenmenin tam zamanı! İşte hem kadını hem de erkeği seks sırasında tahrik eden, aynı anda zevk almalarını sağlayan 7 şey... 

İlişkinin başlarında çiftler yataktaki performansları hakkında konuşmaya gerek duymaz. Tüm duygular ve yaşanan O şehvet zaten yeterince tazedir.Ama yılları devirmeye başlayınca her şeyde olduğu gibi seks hayatı da sıradanlığın pençesine takılır ve gün geçtikçe çiftlerin yataktaki ilişkileri de zevk vermemeye başlar. Halbuki kim ne derse desin ya da "demesin" fazlasıyla tatmin edici bir seks hayatı ilişkiyi canlı tutan en önemli şeylerden biriridr. O zaman gelin, sizin de seks hayatınız "sıkıcı" kategorisine girmeden, hem kadının hem de erkeğin yatakta nelerden hoşlandığına birlikte göz gezdirelim! İşte seks hayatınızı eskisi kadar keyifli hale getirecek ipuçları:

MÜSTEHCEN KONUŞUN

Seks sırasında en son ne zaman tahrik edici konuştunuz? Sayısı çok az değil mi? Her ne kadar erkekler kadınların "müstehcen konuşmaları" sevmediğini düşünse de cinsel ilişki esnasında erkeğin kadının kulağına fısıldadığı seksi sözler kadını tahrik eder. 

Peki, bunun erkeğe faydası ne?" diye soracak olursanız cevabımız hazır: Kadın, erkeğin seksi konuşmalarından tahrik olduğu an erkek kendini daha güçlü hissediyor ve ilişkiden çok daha keyif almaya başlıyor. Anlayacağınız seksi konuşmalar sadece erkeklerin değil kadınların da heyecanını ikiye katlıyor.  

YATAKTA NE İSTEDİĞİNİZİ BİLİYOR MUSUNUZ? 

Bakmayın erkeklerin seks konusunda daha açık olduklarına. Hem kadınlar hem de erkekler seks sırasında nelerden hoşlandığını dile getirme konusunda biraz utangaçlardır. Eğer siz de konuşmak yerine oluruna bırakanlardansanız o zaman seks sırasında deneme yanılma yöntemine başvurmak şart. Bir kere karşı tarafa dokunmaktan asla çekinmeyin. "Hoşlanıp hoşlanmadığını düşünüp o an seks sırasında zevkinizden ödün vermek yerine daha önce denemediğiniz şeyleri deneyin. Örneğin bu ön sevişme sırasında elinizin aşağı doğru kayıp cinsel organına dokunmak olabilr. Bugüne kadar hangi kadın ya da hangi erkek karşı cins tarafından dokunulmaktan hoşlanmamış ki?

ÖN SEVİŞMEYİ KISA TUTMAK DA NEREDEN ÇIKTI?

Son zamanlarda  çiftlerin en çok yaptığı hatalardan biri ön sevişmeyi zaman kaybı olarak görmek. 

Uzmanların yaptığı açıklamaya ögre ön sevişmenin en az 15 dakika sürmesi gerekiyor. Bu süreçte hem erkek hem de kadın o an daha güçlü bir bağ kuruyor ve seksten her zamankinden daha fazla zevk alıyor. 

O POPO SIKILACAK! 

İşte her iki tarafı da tahrik eden ve mutlaka bilinmesi gereken bir kural: Popoyu avcunuzun içine almaktan çekinmeyin! Evet, kadınlar erkeğin poposunu sıkmaya biraz çekinirler ama söz konusu yatakta iki taraflı zevk almaksa bu utangaçlık neden?

KURNAZ OLUN! 

Amerikalı ünlü seks yazarı ve terapisti  Robert W. Birch'e göre çiftler yatakta biraz daha kurnaz olmalı. "Bu da ne demek şimdi" diyorsanız hemen konuya açıklık getirelim: İlk olarak hiçbir şey için acele etmeyin. Sevişmeye başladığınız an her şeyi yavaştan alın ve kontrolü adım adım erkeğe bırakın. Bu üstünüzü yavaşça çıkarıp erkeğin elini göğüslerinize götürüp sıkmasını sağlamak olabilir. Ya da kendinizi yatağa bıraktığınız an erkeğin gözlerinin içine bakarak altınızı soymak. Kadın ne kadar çok cilveli olursa erkek o kadar tahrik oluyor. Tabii kadının bunları yaparkenki yaşadığı heyecanı ve sonrasındaki hazzı dile bile getirmiyoruz artık... 

CESUR OLUN

Hanımlar, libidonuzun tavan yaptığı an aksiyon almaktan çekinmeyin! Her ne kadar erkekler sevişmeyi başlatan taraf olsa da bazen kontrolün kadında olmasından hoşlanırlar. Örneğin en son ne zaman televizyon izlerken birden erkeğinizin üstüne çıkıp sevişmeye başladınız. Ya da sabah neden onu çırılçıplak soyunup uyandırmayı denemiyorsunuz? 

AH ŞU POZİSYON!

İşte her iki tarafa da büyük haz yaşatan en popüler seks pozisyonu: Köpek stili!  

 Erkekler seks sırasında "sahiplik" duygusundan çok hoşlanır ve kadınların teslim olmasını oldukça erotik bulurlar. Bu yüzden "köpek stili" onların seks sırasında en çok zevk aldığı pozisyonlardan biridir. 

 Peki bu pozisyonun kadınlara faydası ne? Yapılan araştırmalara göre G noktası geride olan kadınlar bu seks pozisyonu sayesinde "boşalmaya" daha da yaklaşıyorlar.  

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
  • Renklerin şifreleri26 Şubat 2024 Pazartesi 12:54
  • Şehir Hatları gençleri boğazla buluşturuyor22 Şubat 2024 Perşembe 11:22
  • En anlamlı hediye çobandan14 Şubat 2024 Çarşamba 14:18
  • Yılın sembol çifti belli oldu14 Şubat 2024 Çarşamba 11:20
  • İlişkilerde problemler nasıl çözülür?13 Şubat 2024 Salı 16:20
  • Uludağ’da sınırsız eğlence!13 Şubat 2024 Salı 11:29
  • Sevgiliniz bir dolandırıcı olabilir mi?09 Şubat 2024 Cuma 12:20
  • Faturalarınızdan tasarruf edin08 Şubat 2024 Perşembe 12:50
  • PTT'den 'Selam Olsun Gidenlere-2' zarfı06 Şubat 2024 Salı 11:46
  • Maya Vakfı, yas sürecini değerlendirdi05 Şubat 2024 Pazartesi 12:30
  • Tüm Hakları Saklıdır © 2015 Bursa Bakış | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0224. 408 35 78- Haber İhbar Hattı: 0544.201 80 43 Faks : 0224.408 35 78