• BIST 10358.46
  • Altın 4336.357
  • Dolar 40.1508
  • Euro 47.0268
  • Bursa 24 °C
  • İstanbul 26 °C
  • Ankara 24 °C

Hayatı o andan sonra karardı

Hayatı o andan sonra karardı
Günlerce zorla tutuldu, köle olarak satıldı

38 yaşındaki İsveçli model ve oyuncu Frida Farrell, Londra'da günlerce bir evde tutsak edildi, seks kölesi yapıldı. Genç kadın o dönem yaşadıklarını anlattı.

Frida Farrell, henüz 22 yaşında Londra'da yürürken bir adam yanına yaklaştı ve kendisini bir broşür için model olarak istediklerini söyledi. Farrell'in hayatı o andan sonra karardı.

 Takım elbiseli adam kartvizitini Frida'ya vererek, kendisini bir firmanın tatil sayısı için hazırlanan broşürde model olarak istediklerini söyledi.

Londra'nın işlek caddesindeki bir binada elemelere giden Frida'nın hayatı bir anda kabusa döndü.

 Çekimlere kabul edildiği belirtilen ve 7 bin sterlin alan Frida'yı ertesi gün aynı mekana çekime gelmesi için ikna ettiler.

 Frida ertesi gün gittiğinde, kendisine içinde ilaç olan bir süt içirildi ve uyandığında kendisini başka bir dairede buldu.

 Frida'nın boğazına bıçak dayatıldı, ölümle tehdit edildi ve üç gün boyunca 8'den fazla erkekle cinsel ilişkiye zorlandı.

 Tecavüzcülerden birisinin binadan çıktığı gün arkasından kapıyı kilitlemeyi unutması sayesinde kurtulan Frida hemen polise koştu.

 Ancak genç kadına polisler inanmadı ve sürekli ne giydiğini, akşam nerede olduğunu sordu.

Talihsiz kadın yaşadıklarını yıllar sonra 'Selling Isobel' adlı romanında ve film uyarlaması 'Apartment 407'de anlattı.

Frida "Polisin adamaları yakalayıp yakalamadıkları ile ilgili hiçbir fikrim yok. Yaşadıklarım korkunçtu ama bunları diğer kadınları kadın tacirlerinin eline düşmemeleri konusunda uyarmak için anlatıyorum" dedi.

Londra'daki korkunç olaydan 18 yıl sonra Los Angeles'a taşınan Frida ise artık yeni bir hayat kurdu.

Mutlu bir yaşamı olan ve oyunculuk da yapan Frida, şimdi evli ve bir çocuğu bulunuyor.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
  • Trump’tan Musk’a: Parti kurması saçma07 Temmuz 2025 Pazartesi 10:42
  • Trump: "FED Başkanı derhal istifa etmeli"03 Temmuz 2025 Perşembe 10:51
  • Trump, yine Musk'ı hedef aldı01 Temmuz 2025 Salı 11:10
  • İran’dan Starlink’e yasak30 Haziran 2025 Pazartesi 10:53
  • Rusya, Odessa’yı vurdu28 Haziran 2025 Cumartesi 11:43
  • İsrailli Bakan: "Hamaney'i öldürmek istedik"27 Haziran 2025 Cuma 10:24
  • Trump: "Çin ile ticaret anlaşması imzaladık"27 Haziran 2025 Cuma 10:07
  • İsrail: Hala bir tehlike var24 Haziran 2025 Salı 11:34
  • Irak’ta askeri üsse İHA’lı saldırı24 Haziran 2025 Salı 10:14
  • Trump açıkladı: Ateşkes sağlandı24 Haziran 2025 Salı 09:27
  • Tüm Hakları Saklıdır © 2015 Bursa Bakış | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : Haber İhbar Hattı: 0544.201 80 43 Faks : 0544.201 80 43