• BIST 9948.51
  • Altın 4240.307
  • Dolar 39.824
  • Euro 46.9426
  • Bursa 22 °C
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 16 °C

Eski eşe kabus yaşatan zanlı hakim karşısında!

Eski eşe kabus yaşatan zanlı hakim karşısında!
İlk kez hakim karşısına çıktı.

BURSA'nın İnegöl ilçesinde birlikte yaşadığı eski eşi 5 aylık hamile Merve P.'yi, elindeki tabancayı almak istediği sırada yanlışlıkla vurarak, yaraladığı iddia edilen Hüseyin P., ilk kez hakim karşısına çıktı. Olayda karnındaki bebeği kaybeden ve yüzde 54 engelli kalan genç kadın, "Çocuğumu kaybettim, şikayetçiyim" dedi.

Bursa haber...

Olay, 19 Mart 2018 tarihinde Turgutalp Mahallesi Şehit Er Mustafa Pehlivanoğlu Sokak'ta bulunan 3 katlı binanın en üst katındaki dairede meydana geldi. Merve P. (27) ve Hüseyin B.(36) boşandıktan sonra birlikte yaşamaya devam etti. Olay günü 5 aylık hamile genç kadın, Hüseyin B.'ye gezmeye gitmek istediğini söyledi. Ancak bu isteği geri çevrildi. Bu nedenle yaşanan tartışmanın ardından Hüseyin B. dışarı çıktı. Bir süre dolaştıktan sonra döndü. Merve P., sehpada duran eski eşine ait tabancayı alıp, kendisine çevirdi. Hüseyin B.'nin genç kadının elinden almak istediği tabanca yine iddiaya göre bir anda ateş aldı. Yanağından giren kurşun Merve P.'nin kafasının arkasından çıktı.  Hüseyin B. koşarak alt kata indi ve komşularından yardım istedi. Olay yerine gelen sağlık görevlilerinin ilk müdahalesini yaptığı ağır yaralı kadın, İnegöl Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak, tedavi altına alındı. Alkollü olduğu tespit edilen Hüseyin B. ise apartmanın giriş kapısında bayıldı. O da ambulansla hastaneye götürülerek tedavi edildi.

Bursa haber...

HEM BEBEĞİNİ KAYBETTİ HEM ENGELLİ KALDI

Yoğun bakım ünitesinde tedavi gören Merve P., olaydan 6 gün sonra bebeğini kaybetti. Uzun süren tedavinin ardından da yüzde 54 oranında engelli kaldı.

Tutuklanan Hüseyin B. hakkında 'kasten adam öldürmeye teşebbüs' suçundan 16 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açıldı. 

İnegöl Ağır Ceza Mahkemesi'nde açılan davanın ilk duruşmasında hakim karşısına çıkan Hüseyin B. savunmasında, "Olay günü sehpanın üzerine duran silahı Merve almaya çalıştı. Ben elinden almaya çalıştığım sırada silah patladı. Tamamen kazayla oldu. Kesinlikle bilerek vurmadım" dedi. 

Mağdur Merve P. ise "Ne olay öncesini ne de sonrası hatırlamıyorum. Ama beni vurduysa Hüseyin'den başkası yapmamıştır. Yüzde 54 oranında engelli durumdayım. Çocuğumu kaybettim. Davacıyım" diye konuştu.

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
  • Arap turist İznik Gölü'nde mahsur kaldı30 Haziran 2025 Pazartesi 09:02
  • Çöp ev mahalleyi canından bezdirdi28 Haziran 2025 Cumartesi 11:58
  • Çatıdan düşen işçi hayatını kaybetti28 Haziran 2025 Cumartesi 11:51
  • Bursa dahil 7 ilde fuhuş operasyonu28 Haziran 2025 Cumartesi 11:48
  • Kurtarılan köpekler böyle görüntülendi28 Haziran 2025 Cumartesi 11:17
  • Zabıta ile satıcılar böyle kavgaya tutuştu28 Haziran 2025 Cumartesi 11:15
  • Park halindeki araçlar alev aldı28 Haziran 2025 Cumartesi 11:11
  • Otomobilin çarptığı anne ve oğlu yaralandı28 Haziran 2025 Cumartesi 10:51
  • Şalvar gecesinde az daha köyü yakacaklardı28 Haziran 2025 Cumartesi 10:49
  • Gemlik otobanında can pazarı: 1 ölü, 1 ağır yaralı28 Haziran 2025 Cumartesi 10:48
  • Tüm Hakları Saklıdır © 2015 Bursa Bakış | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : Haber İhbar Hattı: 0544.201 80 43 Faks : 0544.201 80 43