• BIST 10275.75
  • Altın 4274.454
  • Dolar 39.813
  • Euro 46.9041
  • Bursa 19 °C
  • İstanbul 22 °C
  • Ankara 16 °C

DR. Gabor Mate Türkiye'de ağırlandı

DR. Gabor Mate Türkiye'de ağırlandı
İyi olma halini aşılamayı hedefliyor
Amerikan Hastanesi bünyesinde bulunan Code Lotus Mindfulness Merkezi, 19 Eylül 2018 Çarşamba günü "Vücudunuz Hayır Diyorsa: Zihin/Beden Birliği & Stres-Hastalık Bağlantısı" konferansına ev sahipliği yaptı. Amerikan Hastanesi Code Lotus Mindfulness Merkezi, Özel Saint Benoît Fransız Lisesi Silüet Salonu'nda düzenlenen etkinlik kapsamında dünyaca ünlü konuşmacı ve yazar Dr. Gabor Maté'yi ağırladı.
 
Amerikan Hastanesi bünyesinde bulunan Code Lotus Mindfulness Merkezi, "İyileştir Kendini" mottosuyla fiziksel sağlığın yanı sıra, zihinsel ve ruhsal sağlığa da katkıda bulunacak nitelikteki bütünsel yaklaşımları benimseyip herkesi bilinçli farkındalık konusunda bilinçlendirerek, iyi olma halini aşılamayı hedefliyor. Bu amaçla dünyaca ünlü doktor ve yazarları ağırlayarak etkinlikler düzenlemeye devam ediyor.
 
Code Lotus Mindfulness Merkezi, 19 Eylül 2018 Çarşamba günü Özel Saint Benoît Fransız Lisesi Silüet Salonu'nda dünyaca ünlü konuşmacı ve yazar Dr. Gabor Maté'yi ağırladı. Dr. Gabor Maté, sorunlara kısa ve geçici çözümler bulmak yerine bilimsel verilere, geçmiş vakalara ve kendi deneyimlerine dayanarak, insanların kendilerini iyileştirmelerine ışık tutuyor. Seminerde, çağımızın yoğun stresiyle mücadele eden kişiler için faydalı olabilecek öğretilere yer verildi.
 
Etkinlikteki ilk oturumda "Biyo-psikososyal Bakış Açısından Sağlık ve Hastalık: Hastalığın Başlamasında Duyguların Rolü" ele alınırken, ikinci oturumda "Beden - Zihin Birliği ve Stresin Doğasını Bilimsel Olarak Anlamak, Hayır Demek: Stresi Uzaklaştırarak Sağlığa Kavuşmak" konuları tartışıldı.
 
 
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
  • Fizik tedavi depresyona iyi gelir mi?30 Haziran 2025 Pazartesi 10:22
  • Diz kireçlenmesi son yıllarda hızla yaygınlaşıyor!30 Haziran 2025 Pazartesi 10:20
  • Çocuklarda Alerji Alarmı27 Haziran 2025 Cuma 13:28
  • Panikatak yok ama sürekli kaygı ve endişe var!27 Haziran 2025 Cuma 10:40
  • Kene riski artıyor!27 Haziran 2025 Cuma 10:34
  • Doğru saatte güneşlenin26 Haziran 2025 Perşembe 11:02
  • Sıcaklarda Kalp Krizi Riskine Dikkat24 Haziran 2025 Salı 11:33
  • Obezite çocuklarda diş kaybına neden oluyor24 Haziran 2025 Salı 11:15
  • Beyaz yakalıların pandemisi: Tükenmişlik!24 Haziran 2025 Salı 11:11
  • Dış Kulak İltihabı Sezonu Açıldı!23 Haziran 2025 Pazartesi 09:25
  • Tüm Hakları Saklıdır © 2015 Bursa Bakış | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : Haber İhbar Hattı: 0544.201 80 43 Faks : 0544.201 80 43