• BIST 10698.13
  • Altın 5470.043
  • Dolar 42.2998
  • Euro 49.0369
  • Bursa 8 °C
  • İstanbul 17 °C
  • Ankara -1 °C

Dolandırıcılar için 18 bin lira kredi çekti

Dolandırıcılar için 18 bin lira kredi çekti
ZONGULDAK - Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde dolandırıcıların tuzağına düşen bir kişi, bankadan çektiği 18 bin liralık krediyi dolandırıcıların hesabına yatırdı. Parayı gönderdikten sonra dolandır

ZONGULDAK - Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde dolandırıcıların tuzağına düşen bir kişi, bankadan çektiği 18 bin liralık krediyi dolandırıcıların hesabına yatırdı. Parayı gönderdikten sonra dolandırıldığını anlayan R.D. isimli şahıs, polise giderek şikayetçi oldu.

Zonguldak Valiliği Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü'nden gönderilen asayiş bültenine göre, Ereğli'de R.D. isimli kişiyi arayan ve kendisini emniyet amiri olarak tanıtan şahıs, hesabından 40 bin lira çekilmek istendiğini ve bunu ortaya çıkarmak amacıyla yapılacak operasyon için hesabına 20 bin lira yatırmasını istemesi ve evine polis gönderdiği konusunda yaptığı konuşmaya inanarak, bankadan 18 bin lira kredi çekerek 20 bin lirayı tamamladıktan sonra bankaya yatırmasını istedi. Belirli süre bekledikten sonra kendisine dönüş yapılmaması üzerine dolandırıldığını anlayan R.D. polise başvurdu. Başından geçen olayı polise anlatan R.D., kendisini dolandıran kişi ya da kişilerden şikayetçi oldu. Emniyet müdürlüğü ekipleri, bu tür dolandırıcılara vatandaşların inanmamalarını, dikkat etmelerini istedi.

CİHAN

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2015 Bursa Bakış | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : Haber İhbar Hattı: 0544.201 80 43 Faks : 0544.201 80 43