• BIST 9722.09
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • Bursa 20 °C
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 19 °C

Ünlüoğlu için tören

Ünlüoğlu için tören
Usta oyuncu Tarık Ünlüoğlu için Mecidiyeköy Büyük Sahne'de tören düzenlendi..
Usta oyuncu Tarık Ünlüoğlu için Mecidiyeköy Büyük Sahne'de tören düzenlendi. Törende ünlü isimler usta oyuncuyla ilgili anılarını anlatırken Oktay Kaynarca ve Melek Baykal duygusal anlar yaşadı.
 
 
Usta oyuncu Tarık Ünlüoğlu için İstanbul Devlet Tiyatrosu Mecidiyeköy Büyük Sahne'de tören düzenlendi. 61 yaşında yaşadığı akciğer kanseri nedeniyle tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitiren usta oyuncu Tarık Ünlüoğlu için düzenlenen törene usta oyuncunun eşi Gülenay Kalkan, ünlü komedyen Ata Demirer, ünlü oyuncular Zafer Ergin, Mehmet Aslantuğ, Selçuk Yöntem, Oktay Kaynarca, Oya Başar, Can Gürzap, Zafer Algöz, Melek Baykal, Tamer Karadağlı, Genelkurmay eski Başkanı İlker Başbuğ, Devlet Tiyatroları Genel Müdürü Mustafa Kurt, gibi sanat dünyasından çok sayıda isim ve sevenleri katıldı.
 
Tören usta oyuncunun görüntülerinden oluşan videonun gösterimiyle başladı.
 
 
Törende ünlü isimler usta oyuncuyla ilgili anılarını anlatırken Oktay Kaynarca ve Melek Baykal duygusal anlar yaşadı. Levent Camii'nde öğle namazına müteakip kılınacak cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlanacak.
 
 
 
Tarık Ünlüoğlu’nun eşi Gülenay Kalkan en ön sırada otururken son derece bitkin ve üzgün hali dikkatlerden kaçmadı. Törene usta ismin çok sayıda arkadaşı katılırken içlerinden bazıları yaşadıkları acıyı şu ifadelerle paylaştı.
 
OKTAY KAYNARCA
 
Son dönem biraz rahatsızdı, fark etmiştik ama konduramadık herkes gibi… maalesef hastalığı yenemedi
 
 
ALTAN ERKEKLİ
 
Sahnede kolkola olduğumuz bir insandı, hayatı dolu dolu yaşayan bir insandı. Onu yolcu etmeye geldik
 
MELEK BAYKAL
 
Tarık’ı anlatmak o kadar zor ki. Hepimizin onunla çok özel anları var. Yıllar önce Ankara’dayız. Ben Zafer ile evliyim. sürekli kavga ediyoruz. Boşanmaya kalkıyoruz. İlk aklımıza gelen insan arık ve Selçuk. eve geliyorlar gardolapları söküyorlar kamyonlara yüklüyorlar. Gideceği yere yolluyorlar. 3 gün sonra tekrar arıyoruz ‘Biz barıştık’ diyoruz. Bu 2 arkadaş tekrar bu kez montaja geliyorlar. Bir gün ‘Yeter lan’ dedi. Canım arkadaşım seni iki kelimeye nasıl sığdıracağız ki? Ölmeden 2 gün önce ziyaretine gittim. Bana dönüp dedi ki ‘Melek! Saatin ne güzel ulan!’ Ah canım arkadaşım uğurlar olsun.
 
SELÇUK YÖNTEM
 
47 yıllık dostumdu. Çok küstük, çok barıştık. Çok dominant bir karakterdir. Bir masayı terk etmesi asla istenmeyen bir karakterdi. Can dostumdu, Allah rahmet eylesin” sözleriyle duygularını dile getirdi.
 
MEHMET ASLANTUĞ
 
30 yıllık dostumu kaybettim. Her zaman aramızda olacak” dedi.
 
OYA BAŞAR
 
 
Canımdı. Küserdi ama hemen barışırdı. Kinci değildi. Çok güzel günlerimiz geçti. O anılar bize yadigar kaldı. Bizim için hep yaşayacak” ifadelerini kullandı.
 
 
ZAFER ALGÖZ
 
Tarık Abi, bizim gibi tiyatro kurumlarında olmazsa olmaz 5 kişiden biri olarak görülürdü. Tarık Abi, bulunduğu yere neşe, enerji veren bir adamdı. Ani seyahat kararları alırdı. Tarık Abi, dünyanın en tatlı, en güzel megalomanıydı. Allah rahmet eylesin. Her insanı kahkahalarla uğurlamak nasip olmaz. Hayatımızın neşesi bir adamı yitirdik.
 
ATSIZ KARADUMAN
 
Pazar günü konuştuk. Beni çağırdı. Beşiktaş’ın maçını seyrettik. 4-1 yenildik. Kızdık, sinirlendi. Bana bir rakı içirdi. O, beni Allahaısmarladık demek için çağırmış.
 
 
TAMER KARADAĞLI
 
Ben öğreciyken seslendirmede daha tanışmıyoruz. Bir gün sanatçıların beklediği yerde bekliyorum. ‘Sen buraya gel, git arabayı çek’ dedi. ‘Peki’ dedim. ‘Çizersen ödetirim’ dedi. Araba aldığı zaman bana denetirdi. Tarık Abi, benim için çok önemliydi. Bana çok şey kattı. 30 küsur yıldır tanıyorum Tarık Abi’yi. Bu kadar koyacağını tahmin etmemiştim. Mekanı cennet olsun. Gidişi bile klas oldu.
 
SELÇUK YÖNTEM
 
Ünlüoğlu ile olan dostluğunu anlatan usta oyuncu Selçuk Yöntem, “ Çok küstük, çok barıştık, toplumlarda aranan bir karakterdir. Bir anımızı anlatacağım Ankara'da dolmuşlar var o zaman, bende o da bir arkadaşımızla bindik. Araba hareket etti, şoföre parayı uzattı beni göstererek beyefendi hariç üç kişi alır mısınız dedi. Ben tabi gülmeye başladım ve barıştık” diye konuştu.
 
 
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
  • Türker İnanoğlu toprağa verildi04 Nisan 2024 Perşembe 15:26
  • Kadıköy rıhtımda Kalben rüzgarı03 Nisan 2024 Çarşamba 10:21
  • Talu çifti kuaförlerini de dolandırdı28 Mart 2024 Perşembe 13:45
  • Dilan Polat, Nez Demir’i affetti28 Mart 2024 Perşembe 13:39
  • Ajda Pekkan'dan stadyum konseri26 Mart 2024 Salı 11:41
  • Kalben Avrupa'yı fethetti26 Mart 2024 Salı 10:25
  • Yeni şarkı Sezen Aksu'dan25 Mart 2024 Pazartesi 11:19
  • 'Sırrını Biliyorum'a Bursa'da samimi gala20 Mart 2024 Çarşamba 10:48
  • Wilma Elles Hindistan’a açılıyor18 Mart 2024 Pazartesi 12:39
  • Cem Yılmaz hekimleri için sahnede16 Mart 2024 Cumartesi 10:56
  • Tüm Hakları Saklıdır © 2015 Bursa Bakış | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0224. 408 35 78- Haber İhbar Hattı: 0544.201 80 43 Faks : 0224.408 35 78