• BIST 9524.59
  • Altın 2486.678
  • Dolar 32.5356
  • Euro 34.6863
  • Bursa 14 °C
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 18 °C

Survivor'da kim elendi?

Survivor'da kim elendi?
İşte merak edilen sorunun cevabı
Survivor'da bu hafta kim elendi sorusu dün akşam oynanan iletişim oyununun ardından yanıt buldu. Ekranların herkes tarafından büyük bir ilgiyle takip edilen, dünyanın en zor yarışması olarak gösterilen survivor'da heyecan doruktaydı. Sevilen programın dün akşam yayınlanan bölümünde ada konseyi heyecanı yaşandı ve ünlüler takımından bir kişi adaya veda etti. Peki, survivor'da bu hafta adaya hangi isim veda etti? İşte adaya veda eden isim ve dün akşam yaşananlar.
 
SURVİVOR'DA KİM ELENDİ
 
Survivor kim elendi sorusu gönüllülerinin arkadaşlarından gelen mesajları okuduğu bölümde iletişim oyununu da kaybeden ünlüler arasında yapılan oylamanın ardından açıklandı. Ada hayatında oldukça zor günler geçiren ünlüler takımı birbirleri arasında kavga çıkarmaya devam ettiler. Bu hafta 2 dokunulmazlığı kaybeden ünlüler takımı bunun üstüne bir de ailelerinden gelecek olan mektupları kaybettiler. İletişim oyununu kaybeden ünlüler takımında moraller oldukça bozuldu ve ada hayatındaki yaşam tamamen bölündü. Yapılan ada konseyinin ardından ise ünlüler takımında bu hafta adaya veda eden isin belli oldu. Survivor 2017'de ünlüler takımından adaya veda eden isim Sedat Kapurtu oldu.
 
 
ADEM VE SABRİYE KAVGASI
 
Yarışmanın başından bu yana takım tarafından dışlandığını söyleyerek konseylerde gözyaşı döken Şahika, bu kez adada en iyi anlaştığı Adem Kılıççı ile tartışma yaşadı. İkilinin kavgasının gündem yarattığı adada Şahika’ya “Yazıklar olsun sana. Seni burada en çok ben korudum, ben sahip çıktım. nankörsün sen” diyen Adem, oldukça sinirlendi. Adem’in çıkışına aynı sertlikte yanıt veren Şahika ise “Kimsenin beni korumasına ihtiyacım yok böyle bir beklentim de yok” diyerek elindeki su matarasını kumlara doğru fırlattı.
 
DÜN AKŞAM NELER YAŞANDI
 
Survivor'da dün akşam heyecan dolu bir yarışma ile dokunulmazlık oyunu sahibini buldu. Önceki oyunda ilk dokunulmazlığı ünlüler takımı kaybetmiş ve iki arkadaşlarını elenme adayı olarak potaya koymuşlardı. Dün akşamki oyunu da yine ünlüler takımı kaybedince takımın tüm dengesi bozuldu ve iki aday daha elenmek üzere potaya kondu. Peki dün akşam Survivor'da kimlerin adı yazıldı? Yeni bölüm fragmanında ise Adem ve Sabriye arasındaki şok kavga herkesi şaşırttı..
 
58d1959f7af5072d4c5202e6.jpg
 
DOKUNULMAZLIK OYUNUNU KİM KAZANDI?
 
Survivor 20 Mart akşamı oynanan dokunulmazlık oyunu, ünlüler takımının bu oyundaki talihsizliği nedeniyle büyük bir hassasiyete sahipti. Oyunu kaybederek ünlüler takımına motivasyon kazandırmak istemeyen gönüllüler, canla başla mücadele etti. Ünlüler takımında zayıf kalan kızlar nedeniyle yarışları önde kapatan gönüllüler, dokunulmazlığın sahibi oldu.
 
ELEME ADAYLARI KİM OLDU?
 
20 Mart akşamı kaybedilen dokunulmazlığın ardından ünlüler takımı bireysel dokunulmazlık oyununa gitti. Hem dokunulmazlık hem de bir kişinin adını yazma hakkına sahip olmak isteyen yarışmacılar, sıkı bir mücadele verdi. Takım oyunlarında sergilediği kötü performans nedeniyle eleştirilere maruz kalan Sabriye, bu kez bireysel dokunulmazlığı kazanarak büyük bir başarı elde etti. Sabriye bireysel dokunulmazlığın verdiği hak ile Furkan'ı eleme adayı olarak belirledi. Takım tarafından en çok yazılan diğer isim ise Pınar oldu. Böylece 4 eleme adayı veren ünlülerde bu hafta potaya giren isimler; Şahika, Sedat, Pınar ve Furkan olarak netlik kazanmış oldu.
 
SABRİYE VE ADEM NEDEN KAVGA ETTİ
 
Sabriye ve Adem dün oynanan dokunulmazlık oyununun ardından nedeni bilinmeyen bir sebeple kavgaya tutuşuyorlar. Oldukça kırıcı sözlerin söylendiği kavga da Adem, 'Sana yazıklar buraya geldiğimiz günden beri sana bakıyorum, senin için herkesi karşıma aldım, nankör' dediği duyulurken Sabriye'nin de sinirli tavırları dikkat çekiyor.
 

 

Survivorda dün akşam kim elendi İşte Survivorda kim elendi sorusunun cevabı

 
İLK DOKUNULMAZLIK OYUNUNU GÖNÜLLÜLER KAZANMIŞTI
 
Survivor 2017'nin 18 Mart akşamı yayınlanan bölümünde dokunulmazlık ödülü gönüllülerin oldu. İlk iki turda birer oyun kazanan takımlar, final turunda kozlarını paylaştı. Finalde alınan ezici mağlubiyet, gönüllüler takımına dokunulmazlık oyununu kaybettirdi. Bu mağlubiyetin ardından ünlüler takımı iki kişinin adını eleme potasına yazmak zorunda kaldı.
 
Dokunulmazlık oyununun kaybedilmesinin ardından kendi içlerinde bireysel dokunulmazlığı oynayan ünlüler takımında Adem bu ünvanı kazanarak bir kişinin ismini yazma hakkını elde etti.
 
İLK ELEME ADAYLARI KİM OLMUŞTU?
 
Ada konseyinde elenecek isim konusunda bir karar vermek zorunda kalan ünlüler takımı, yaptıkları oylama sonucunda bir kişinin ismini eleme adayı olarak belirledi. En çok ismi yazılan Şahika ada konseyinde ilk eleme ismi ilan edildi. Bireysel dokunulmazlığı kazanan Adem ise ikinci eleme ismi olarak her bireysel dokunulmazlıkta olduğu gibi Sedat'ı belirledi.
 
Ünlüler takımı böylece üç hafta üst üste adadan yarışmacı göndermiş oldu.
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
  • Arap Kadri için geri sayım başladı01 Nisan 2024 Pazartesi 12:32
  • Cuma günü vizyona girecek filmler27 Mart 2024 Çarşamba 14:38
  • Bahar dizisinden anlamlı destek27 Mart 2024 Çarşamba 13:19
  • Esra Erol'dan kadın muhtar adaylarına destek27 Mart 2024 Çarşamba 12:02
  • Bu Cuma vizyona giren filmler13 Mart 2024 Çarşamba 13:39
  • ‘Sırrını Biliyorum’ vizyona giriyor08 Mart 2024 Cuma 13:27
  • Haftanın filmleri belli oldu06 Mart 2024 Çarşamba 12:32
  • Yan Oda dizisi tarih değişti04 Mart 2024 Pazartesi 16:41
  • 40 Yıllık mucize gerçek oldu01 Mart 2024 Cuma 12:59
  • 23 Şubat'ta vizyona girecek filmler21 Şubat 2024 Çarşamba 12:33
  • Tüm Hakları Saklıdır © 2015 Bursa Bakış | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0224. 408 35 78- Haber İhbar Hattı: 0544.201 80 43 Faks : 0224.408 35 78