• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • Bursa 16 °C
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 21 °C

İlk Geceniz İçin İpuçları

İlk Geceniz İçin İpuçları
Seks sırasında neler yapılmalı?

Eğer balayınızda bakireyseniz, düğün gecenizde balayınız aklınıza geldikçe biraz endişeleniyor olabilirsiniz ama işin aslı buna hiç de gerek yok. Birazdan vereceğim cinsel ipuçlarıyla balayınızın mükemmel gittiğine şahit olabilirsiniz.

Düğün gecesinden önce nasıl iletişim kurmalıyız?

Öncelikle partnerinize düğün gecenizle ilgili gergin olup olmadığını sorarak işe başlayın. Göreceksiniz ki o da sizin gibi gergin bir durum içerisinde olacak ve bu konu hakkında konuşma fırsatı buldukça da rahatlayacaksınız.

Birlikteliğiniz ilgili umutları ve korkuları sorun. Eğer partneriniz sizden daha tecrübeli olduğu ya da durduğu için gerginseniz bunu ona rahatlıkla söyleyebilirsiniz. Hamilelikten kaçınmak istiyorsanız doğrudan güvenli seks ile ilgili detaylara geçebilirsiniz.

Evleneceğiniz kişiyle konuşurken konuyu sekse getirmekten asla ama asla çekinmemelisiniz. Gece birleşmenizden ziyade kalan ömrünüzün de birleşeceğini unutmayın ve bunda endişe edilecek hiçbir sorun yok.

Seks sırasında nasıl iletişim kurmalıyız?

Büyük bir aşık olmanın en önemli yollarından biri yatakta nasıl iletişim kuracağını bilmektir. Bakireler için gergin olmak ve bunu belli etmek sessizliğe bürünmekten çok daha doğal bir görünüş elde etmenizi sağlar ve bu da zaman zaman çekici olur. Erotik konuşmalar vücudunuz bütünleşmişken biraz caydırıcı gelebilir buna dikkat edin.

Seks sırasında partnerinizin ne kadar iyi hissettiğini ya da hissetmediğinizi bilmesine izin verin ve onunkini öğrenmek için de sorun. Önemli şeylerden biri de asla partnerinize “Acaba şunu deneyebilir miyim?”, “Nasıl hissettiriyor?” gibi soruları sormaktan çekinmeyin bu bilgileri bilmeye hakkınız var ve eğer hoşlanmıyorsa da başka şeyler denemeniz için fırsatınız olur.

Acıtacak mı?

Kadınlar bekaretlerini kaybettiklerinde biraz kan ve acı görülmesi gayet normaldir. İşi kolaylaştırmak ve eğlenceli hale getirmek için işe biraz ön sevişme ile başlayıp birbirinizi iyice moda sokun.

Duruma göre güzel bir kayganlaştırıcı vücut yağı kullanabilirsiniz. Kendinize gliserin içermeyen bir lateks alıp kullanabilirsiniz.

Kullandığınız kondom kayganlaştırıcılı olsa da ekstradan yağ kullanmak durumu daha güzel bir tecrübeye çevirebilir.

Erekte olmaya devam edebilecek miyim? Ya olamazsam?

Düğün gecesinin stresi çoğu erkek için yeterince baskı zaten oluşturur. Eğer bundan kaynaklı küçük sıkıntılar yaşıyorsanız ön sevişmenize küçük şeyler ekleyerek uzatabilir ve dikkatinizi toplayabilirsiniz. Birbirinizi bolca öpün ve olabildiğince temas edin. Mesela en fazla ne kadar vücut parçası öpebilirim diye bir oyun oynayabilirsiniz. Kim bilir belki hoşunuza gider?

Unutulmaması gereken en önemli şeylerden biri de aşık olduğunuz kişiyle yakın ilişkinin tek yolu bazı şeyleri bazı şeylere takılması değildir. Eşinizi mutlu edecek daha bir sürü küçük oyun vardır.

Eşimi nasıl tatmin edebilirim?

Seks, hemen hemen hayatımızdaki her şey gibi pratik ister. Biraz beceriksiz ve şaşkın olmanız tamamen normaldir ki öyle olmamanız bir sorun oluştururdu! Sinirlerinizin gevşemesine izin verin ve zevk almaya bakın

İletişim en önemli anahtardır. Eşinizin hangi yaptıklarınızdan hoşlandığını ve sizin neleri istediğinizi aktarmak önemli bir noktadır ve zamanla bu hareketleriniz de gelişir hatta ilişki sırasında bile.

İlişki sırasında endişelendirecek şeylere odaklanmayın ileride bu geceyi hatırlayacağınız utanacağınız gibi şeyler asla olmasın. Yaptığınız endişe sadece anın tadını çıkartmanıza bir engel olur ve sizi yavaşlatır.

Eşinize nazik davranmak yerine sonunda birbirinizin kollarında olmanın verdiği hazzı tadabildiğinize odaklanın.

Kendinize güvenin

Eşinizin sizin için ölüp bittiğini düşünün ve siz kararlısınız bu da onun size duyduğu hayranlığı olabildiğince arttırıyor ve her an sizi daha çok arzuluyor. Ne kadar istek o kadar iyidir. Kendinize güven çekiciliğinizi arttırır içten ve dıştan. Ayrıca mum ışıkları ya küçük balayı aksesuarları gibi şeyler kendinizi daha hazır ve güveni tam hissetmenize yardımcı olabilir.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
  • 'Su, barış için bir araç olabilir'22 Mart 2024 Cuma 11:41
  • Suyun doğru kullanımı en kritik adım21 Mart 2024 Perşembe 14:56
  • Bu Cuma vizyona girecek filmler19 Mart 2024 Salı 15:18
  • Ramazan ayında gidilecek şehirler15 Mart 2024 Cuma 09:00
  • Konuşan resimler sergisi İspanya'da14 Mart 2024 Perşembe 15:44
  • TEMA Vakfı’ndan seçim öncesi çağrı12 Mart 2024 Salı 13:36
  • Yılın ilham veren kadını seçildi07 Mart 2024 Perşembe 12:29
  • Darülaceze sakinleri Boğaz turunda29 Şubat 2024 Perşembe 15:54
  • Yapay zekadan aşk tavsiyeleri28 Şubat 2024 Çarşamba 13:16
  • Renklerin şifreleri26 Şubat 2024 Pazartesi 12:54
  • Tüm Hakları Saklıdır © 2015 Bursa Bakış | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0224. 408 35 78- Haber İhbar Hattı: 0544.201 80 43 Faks : 0224.408 35 78