• BIST 8728.32
  • Altın 2240.582
  • Dolar 32.336
  • Euro 35.1296
  • Bursa 11 °C
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 5 °C

Güneş ağır gezegenlerle karşı karşıya

Güneş ağır gezegenlerle karşı karşıya
Yıldızımız Güneş, ağır gezegenlerle karşı karşıya geliyor...

 

Yıldızımız Güneş,
Ağır Gezegenlerle Karşı Karşıya Geliyor

Sistemimizin tek yıldızı Güneş, 14 Temmuz’da Jüpiter ile 15 Temmuz’da Plüton ile ve 21 Temmuz’da Satürn ile karşılaşacak. Astrolojide Güneş, en basit dil ile kararlarımızı gösterir. Bilinçli seçimlerimizi anlatır. Odaklandığımız konuları gösterir. Astrolog Kenan Yasin Bölükbaşı, kendimizi ön plana çıkartırken, ışığımızı parlatmaya çalışacağımız bu günlerde kararlarımıza etkide bulunan bu üç gezegeni tanımamız gerektiğini belirtiyor ve ekliyor: Astrolojinin rehberliğinde bizlere olumlu ya da olumsuz bir karara sürükleneceğimize dair önemli günler geçireceğiz.

 

“İş ya da ilişkilerimizde belirli sorumluluklar ve görevler üstlenmemiz ve karar vermekte zorlanacağımız bugünlerde, Astrolog Kenan Yasin Bölükbaşı seçim aşaması yine gezegenlerin değil bizlerin elinde olduğunu vurguluyor”

 

“Size tüm bu gezegenlerin hem olumlu hem de olumsuz yönlerinden bahsedeceğim. Hangisini seçmek, hangisini yaşamak isteyeceğinizin kararını siz vereceksiniz.”

 

Güneş, Jüpiter karşıtlığı

14 Temmuz 2020 itibariyle odağımız Güneş, inançlarımızı temsil eden Jüpiter ile temas kuracak. Kendimize olan güveni ortaya çıkarmak önceliğimiz olacak. İnandıklarımız üzerine ilerlemek, kişisel alanlarımızı genişletmek, hak ettiğimiz değerleri yaşamak için neler yapabileceğimizi düşünmek ve alternatif planlarla vizyonumuzu genişletmek bizim elimizde.

 

Gölge tarafı: Bu karşıtlığın bize taşıyacağı engeller kibirlenmek, ben bunları hak etmiyorum düşüncesiyle yüzleşmek, şans benden kaçıyor demek, yaptığım her şey boşa gidiyor, emeklerimin karşılığını dilediğim gibi alamıyorum diye kötümser inanç kalıpları geliştirmek bizi gölge tarafında bekliyor.

 

Güneş, Plüton karşıtlığı

15 Temmuz 2020 itibariyle odağımız Güneş, derinlerdeki tutkularımızı, güç ve mücadele yapımızı gösteren Plüton ile temas kuracak. Hayatlarımızda yenilenme ihtiyacımızı karşılamak için güç elde ettiğimizi hissedeceğiz. Artık yeni bir şeylerin olmasını isterken yıkmak, seçmek için vazgeçmek gerektiği konusundaki cesaretsizliğimizin üstesinden gelebileceğiz. Tüm bu konularda hiç olmadığı kadar kendimizi cesur hissedebileceğiz. Ben bu seçimin getireceği olumsuzluklarla savaşacak güce sahibim diyeceğiz.

 

Gölge tarafı: Arka plandan yürüttüğümüz gizli fikir ve ideolojilerimizin savaşı ile karşılaşacağız. Tutkularımızla bir mücadele içerisine gireceğiz. “Ya o, ya ben! Seçimini yap!” dedirtecek bu temas bizlere. Karşı tarafımıza koyduğumuz kişi ya da konular her ne ise tüm bu etkenler üzerinde manipülasyona açık bir tavırda olacağız. Karşı konuları kendi inanç kalıplarımıza göre şekillendirmek, yön vermek isteyeceğiz ve bu gerçekleşmediğinde zorbalık uygulayacağız. Ya kendimize acı çektirecek ya da karşı tarafı acılarıyla baş başa bırakmayı yeğleyeceğiz.

 

Güneş, Satürn karşıtlığı

21 Temmuz 2020 itibariyle odağımız Güneş, sorumluluklarımızı ve görev bilincimizi gösteren Satürn ile temas kuracak. Bu etkileşim, 14 Temmuz ile başlayan kararlarımızın devamı ve yaptırımı olarak çalışacak. Yani bu sefer niyetlendiğimiz konuları ve aldığımız kararları nasıl uygulayacağımız konusunda sistemler üretecek, planlar yapacağız.

 

Artık yeni hedef ve kararlarımız için nelere ihtiyaç duyacağımızın planlarını yapacağız. Elimizdekilerin değerini bilecek, yeteri kadar zamanımız olacağının idrakinde olacağız. Kendimizi yeniden inşa etmek için yeterli güce ve zamana sahip olduğumu göreceğiz.

 

Gölge tarafı: Bu zamanı boşa harcayacağımız korkusu, yanlış seçimler yapacağımızın yanılgısı ve başarısızlık korkusuyla sınırlandırabiliriz. Başkalarından beklediğimiz değerin ve emeğin karşılık bulmadığını düşünebilir, kendimizi korkularımızla sınırlandırabiliriz. Başımıza gelen olayları hak etmediğimizi düşünerek kendimizi soyutlaştırabilir, yalnız kalmak isteyebilir ve kendimizi arkadaşlarımızdan, sosyal ilişkilerimizden tecrit etmek isteyebiliriz.

 

Peki, siz neyi yaşayacaksınız?

Artık gölge tarafları öğrendiniz. Bu gölge taraflardan kaçmak yerine bunları yaşıyor oluşumuzun kabullenişini sağlarsak: “Evet, ben bu şekilde düşünüyorum” demeyi başarırsak: “Buna rağmen, iyi taraflarını yaşamayı tercih ediyorum” demeyi de başaracağız, demektir.

 

Seçim yine her zamanki gibi sizin…

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
  • Çocuklarda mahremiyet eğitimi16 Mart 2024 Cumartesi 12:06
  • Güzellik takıntısının psikolojik etkileri16 Mart 2024 Cumartesi 12:03
  • Sosyal medya meslekleri de belirliyor16 Mart 2024 Cumartesi 11:01
  • Ramazan’da en hayati besin su16 Mart 2024 Cumartesi 09:25
  • Her 10 kadından biri endometriozis15 Mart 2024 Cuma 14:01
  • Frontotemporal demans nasıl teşhis edilir15 Mart 2024 Cuma 12:47
  • Göz siniri felcine dikkat15 Mart 2024 Cuma 11:40
  • Alerjide doğru tanı önemli15 Mart 2024 Cuma 10:49
  • Ramazan’da bu besinlere dikkat15 Mart 2024 Cuma 10:40
  • Akciğer nodülleri neden olur?15 Mart 2024 Cuma 10:33
  • Tüm Hakları Saklıdır © 2015 Bursa Bakış | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0224. 408 35 78- Haber İhbar Hattı: 0544.201 80 43 Faks : 0224.408 35 78