• BIST 9094.06
  • Altın 2324.48
  • Dolar 32.3555
  • Euro 34.9625
  • Bursa 23 °C
  • İstanbul 21 °C
  • Ankara 20 °C

Başkan Ali Ay'dan flaş açıklama!

Başkan Ali Ay'dan flaş açıklama!
Grosicki ve Harun Tekin hakkında açıklamalarda bulundu.

"Açık ve net söyleyeyim, ahlaksızlık yaptılar"

"Grosicki gece saat 11:00’de yeniden gelmek istedi" 

"Bursaspor için hayırlısı oldu"

"Harun 30 yaşına gelmiş, artık Okan’ın da Muhammed’in de o kaleyi devralması lazımdı"

"Harun bence de ucuz gitti. Ama sanki 3 veren, 4 veren, 5 veren dünya kadar kulüp vardı da onların içerisinden biz sadece bir tanesini seçtik"

"Harun'u para için göndermedim"

Bursaspor Başkanı Ali Ay, kulübün yeni transferlerini basına tanıttığı Özlüce İbrahim Yazıcı Tesisleri'ndeki düzenlenen toplantıda Kamil Grosicki ve Harun Tekin konularına ilişkin açıklamalarda bulundu. Kamil Grosicki ile yaşanan son süreci, "Açık ve net söyleyeyim, biraz ahlaksızlık yaptılar" şeklinde yorumlayan Başkan Ay, dün gece yaşananları anlattı.

Bursaspor Haber...

10 günden beridir Kamil Grosicki ile ilgilendiklerini beilrten Başkan Ay, "Türk menajer vasıtasıyla Avrupalı menajerlerle temas kuruldu ve her şekilde anlaşıldı. İstediler, değiştirdiler. Biz onu da kabul ettik. Geldiler, Grosicki sağlık kontrolüne de girdi. Sözleşme hazır hale geldi. Menajerleri başkanım komisyonu nasıl ödeyeceksiniz dediler, biz de dedik ki bu senenin komisyonu şimdi, gelecek senenin komisyonu gelecek sene dedik. Başkanım bizim şartlarımızda komisyonu peşin alırız dediler. Nasıl peşin alırsınız? ‘Cash on the table’ dedi. Yani masa üzerinde hemen nakit. Burası dernek, nasıl vereceğim sana nakit parayı dedim.

Bursaspor Haber...

Biz de öyle saçma şeyler olmaz anca imzalanır, imzalandıktan sonra pazartesi günü banka yoluyla alırsınız paranızı. Diğer parayı da gelecek sene dedim. Yok onu da peşin isteriz dediler. Neyse 1 ay sonra onu da veririm dedim. Hull City’nin bir parası vardı 150 bin avro kiralık. Onu da istediler, onu da veririz dedik. Sonra anlaşma safhasına geldik" dedi.

"ADAMLAR KAÇMIŞLAR"

Hull City’den evrakların beklenlendiği söyleyen Başkan Ay, "Sonra futbolcuya dedik ki gel imzalayalım. 'Avukatım onay vermeden imzalamam' dedi. Bir ara bir karışıklık oldu. Sonra çocuklara gidin otele kontrol edin dedim. Gittiler otel bomboş, adamlar kaçmışlar.

Bursa Haber...

Sonra hocamızla görüştüm, hocam eksik olmasın dedi ki 'başkanım hiç önemli değil bizim 6 tane oyuncumuz var kanatta oynayan' dedi. Gece saat 11.00’de yeniden gelmek istedi, hocamız da bu karakterde bir oyuncuyu bu kulüpten içeriye sokarsam –ki bende aynı düşüncedeyim- Bursaspor’u karıştırırız dedi. Allah selamet versin, bence Bursaspor için hayırlısı oldu diyebilirim" ifadelerini kullandı.

"HARUN'U PARA İÇİN GÖNDERMEDİM"

Bursaspor'dan Fenerbahçe'ye transfer olan Harun Tekin'in özellikle bonservis bedelinin düşük olduğuna yönelik eleştirilere de cevap veren Başkan Ay şunları söyledi:

"Bundan kesinlikle emin olabilirsiniz ben Harun Tekin’i para için göndermedim. Burada benim en çok düşündüğüm kalecilerimiz Muhammed Şengezer, Okan Koçuk ve alttan da gelen Ataberk Dadakdeniz var. Bunlar da milli takım oyuncuları. Harun 30 yaşına gelmiş, artık Okan’ın da Muhammed’in de o kaleyi devralması lazımdı aksi takdirde ikisinden biri kiralık olarak gidecekti. Harun’un sözleşmesi avro bazındaydı, 2 yıllık daha sözleşmesi vardı. Sonra düşündük taşındık, çocukların önünü açmak için Harun’un gitmesinde karar kıldık ki zaten Harun da menajeriyle birlikte 2 aydır bu iş için çalışıyorduk.

Bursaspor Haber...

Öncelikle yurtdışını araştırdık. Herkes diyebilir ki Harun ucuz gitti, evet bence de ucuz gitti. Ama sanki 3 veren 4 veren 5 veren dünya kadar kulüp vardı onların içerisinden biz sadece bir tanesini seçtik. Hayır. Fenerbahçe talip oldu. Daha önce Galatasaray da talip olmuştu. Galatasaray, 500 bin avro kiralama bedeli verdi, ikinci sene de 500 bin avro kiralama bedeli ve satın alma opsiyonuyla konuşuldu ben telefonu nazikçe kapattım, teşekkür ettim. Olmaz dedim. Harun’un durumu böyle, bence kaptanımızdı uzun seneler bize hizmet etti kendisine teşekkür ettik, plaketini verdik ve gönderdik. Ben hem Muhammed’in hem Okan’ın en az Harun kadar başarılı olacaklarını düşünüyorum."

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
  • Başkan Aktaş'tan Bursaspor'a ziyaret26 Şubat 2024 Pazartesi 14:23
  • TFF Başkanından Bursaspor'a ziyaret24 Şubat 2024 Cumartesi 13:00
  • Bursaspor antrenman çalıştı23 Şubat 2024 Cuma 12:58
  • Bursaspor salonda çalıştı21 Şubat 2024 Çarşamba 12:13
  • Ümit Şengül'den Bursaspor açıklaması14 Şubat 2024 Çarşamba 15:47
  • Bursaspor, antrenman çalıştı13 Şubat 2024 Salı 16:32
  • Bursaspor’a seyircisiz oynama cezası09 Şubat 2024 Cuma 10:31
  • Bursaspor maç biletleri satışa çıkıyor08 Şubat 2024 Perşembe 09:10
  • Bursaspor, antrenman çalıştı05 Şubat 2024 Pazartesi 13:25
  • Bursaspor'da görev dağılımı03 Şubat 2024 Cumartesi 13:36
  • Tüm Hakları Saklıdır © 2015 Bursa Bakış | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0224. 408 35 78- Haber İhbar Hattı: 0544.201 80 43 Faks : 0224.408 35 78