• BIST 9774.15
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • Bursa 22 °C
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 24 °C

Badelj ve Chadli bombası!

Badelj ve Chadli bombası!
Beşiktaş'tan Badelj ve Chadli bombası...

Domagoj Vida’yı İtalya, İspanya ve İngiltere’den 6 kulüp istiyor. Bugüne kadar verilen en yüksek rakam 15 milyon euro.  Beşiktaş ise daha fazlasını istiyor.

Beşiktaş gözünü Dünya Kupası'nda finale yükselen Hırvatistan'ın yıldızlarına çevirdi. Fiorentina'yla sözleşmesi biten ve serbest kalan Milan Badelj için harekete geçen Beşiktaş 29 yaşındaki merkez orta saha oyuncusunu kadroya katmaya çalışıyor. Badelj'nin transferi durumunda Oğuzhan'ın 10 numara pozisyonunda forma giymesi bekleniyor. Piyasa değeri 15 milyon euro olan Hırvat futbolcu, Dünya Kupası'nda 1 gol atıp 1 de asist yaptı.

Siyah-beyazlı ekip öte yandan Nacer Chadli transferinde de ilerleme kaydetti. Belçikalı sol kanat oyuncusu için teklifini West Bromwich'e sunan Beşiktaş'ın en iyi teklifi yaptığı belirtiliyor. Chadli'nin güncel piyasa değeri 10 milyon euro.

Aboubakar harekatı

İki sezon önce Beşiktaş forması ile taraftarların gönlünü fetheden Vincent Aboubakar'a yeniden Siyah-Beyazlı formayı giydirmek isteyen yönetim, dümeni Portekiz'e kırdı. Başkan Fikret Orman'ın önümüzdeki hafta Porto yetkilileri ile masaya oturacağı ve Kamerunlu oyuncuyu kiralık olarak resmen isteyeceği öğrenildi.

Beşiktaş ile Atiba Hutchinson arasındaki görüşmeler olumlu sonuçlandı. Atiba 1 yıl için 650 bin euor ve puan başı 7 bin euro'ya ikna edildi.

Siyah-beyazlılar, Yeni Malatyaspor forması giyen savunma oyuncusu Sadık Çiftpınar'ı gündemine alırken, Şenol Güneş de 25 yaşındaki oyuncunun transferi için onay verdi. Yeni Malatyaspor ile 1 yıllık daha sözleşmesi bulunan Çiftpınar, hem stoper hem de sağ bek mevkiinde görev yapabiliyor. Transfermarkt verilerine göre bonservis bedeli 900 bine euro olan Sadık için siyah-beyazlıların takas yoluyla bir transfer gerçekleştirmeyi hedefliyor.

Beşiktaş'ta Şenol Güneş'in kadrosuna Guti'nin ardından İlhan Mansız'ın da katıldı. 

Anderson Talisca'nın yerine en az onun kadar kaliteli bir adam arayan Beşiktaş, Bernard ile temaslarını sürdürürken Sergio Olivera ismi de gündeme geldi. Bernard'ın imza parası ve yıllık maaş olarak yüksek istekleri nedeniyle bu transferde mesafe kat edemeyen Beşiktaş, Porto'da oynayan Sergio Oliveira'yı gündemine aldı.

Martin Caceres gündeme geldi

Sağ bek arayışlarını sürdüren Beşiktaş, İtalyan ekibi Lazio’da görev yapan Martin Caceres’i gündemine aldı. Dünya Kupası’ndaki performansıyla dikkat çeken Uruguaylı yıldız için bu hafta resmi görüşmelerin başlaması bekleniyor. Ancak bu oyuncunun İtalya'dan ayrılmak istemediği öğrenildi.

Beşiktaş, bonservisi elinde olan eski kalecisi Günay Güvenç'le prensipte anlaştı. Siyah-beyazlı ekip Günay'ı 1 yıllığına Eskişehirspor'a kiralayacak.

Beşiktaş'ın eski oyuncusu Manuel Fernandes'i tekrar takıma katmak için yapacağı teklif belli oldu. Sezon başına 3.5 milyon Euro’dan 2+1 yıllık sözleşme teklif edilen tecrübeli orta sahaya, “Bonservisine karışmayız, imza parası da kabul etmeyiz.” denildi.

Kapustka iddiası

Beşiktaş, Leicester City'de oynayan 21 yaşındaki Polonyalı futbolcu Bartosz Kapustka için nabız yokluyor. Geçen yıl Freiburg'da kiralık oynayan genç futbolcu için ön görüşme yapıldığı öne sürülüyor.

İngiliz BBC televizyonu, Beşiktaş'ın Swansea City'den Andre Ayew'in kiralanması için görüşme yürüttüğünü yazdı. Chris Wathan imzasıyla yayımlanan haberde Ganalı futbolcuyla 1 yıllığına anlaşılacağı belirtildi. 28 yaşındaki oyuncu, 2018'in Ocak ayında West Ham'dan 18 milyon pound bedelle Galler ekibi Swansea'ye transfer olmuştu.

Şenol Güneş, 10 numara transferinde listenin ilk sırasında yer alan siyah-beyazlıların eski oyuncusu Manuel Fernandes için, “Çok yetenekli bir oyuncu, iki yönlü oynayabiliyor. Bize katkı sağlar” raporu verdi

Olympique Lyon'un Brezilyalı sağ beki Rafael, yaptığı açıklamada Beşiktaş ile görüştüğünü doğruladı. Beşiktaş'ın kendisine olan ilgisini ve transfer görüşmelerini doğrulayan Rafael şu ifadeleri kullandı: "Beşiktaş'la görüştüğüm doğru. 2-3 hafta önce buraya geldiler ve benimle transfer konusunda konuştular. Başkan Fikret Orman'la bir görüşme gerçekleştirdik. O günden sonra başka bir gelişme olmadı, fakat her şeyin bittiğini söyleyemem."

Beşiktaş'ta Ersan Adem Gülüm transferinde ortaya çıkan şartların ardından rota Atınç Nukan'a döndü. Ersan Gülüm, Beşiktaş’a dönmeye dünden razı… ama bonservisini elinde bulunduran Çin’n Hebei takımı 2 milyon Euro’da diretiyor. Bunu karşılamak istemeyen siyah-beyazlılar ise bir kez daha geçen sezon kiralık olarak takıma dönen Atınç Nukan’a yöneldi. Leipzig’in yeni sezon kamp çalışmalarına dahil olan ama takımda düşünülmeyen Atınç’ın kiralanması için harekete geçildi.

Forvet arayışlarını sürdüren Beşiktaş’ta teknik direktör Şenol Güneş’in aklında bir isim var. Tecrübeli çalıştırıcı, eski oyuncusu Burak Yılmaz’ın kadroya katılmasını istiyor.

Brezilyalı yıldız Talisca'nın ayrılmasından sonra 10 numara arayışlarını hızlandıran siyah-beyazlılar, geçtiğimiz sezon da listesinde olan isimlerden Deniz Türüç için yeniden devreye girdi.

DHA'nın haberine göre kadroda düşünülmeyen Aras Özbiliz, Hollanda Ligi'nden bir kulübe kiralık olarak gönderilecek.

Musa ve Serdar geliyor

Fanatik, 3 milyon euro karşılığında Musa Çağıran ve Serdar Gürler'in transferinin de bitmek üzere olduğunu iddia etti.

Beşiktaş'ın Hollandalı yıldızı Ryan Babel, siyah beyazlı ekip ile yollarını ayıracak yönünde çıkan iddialara cevap verdi. Yıldız futbolcu takımdan ayrılmak gibi bir niyetinin olmadığı söyledi.

Quaresma iddiası

Portekiz basını Suudi Arabistan ekibi Al Hilal'in başına geçen Jorge Jesus'un Quaresma'yı istediği ve bu transfer için 10 milyon euro bonservis bedelinin gözden çıkarıldığını yazdı. Habere göre Quaresma da yıllık 7 milyon euro ücret alacak.

Beşiktaş, Karim Ansarifard için girişimlerde bulunacak. İran basınında çıkan haberlere göre, Olympiakos'ta yıllık 400 bin Euro kazanan Karim Ansarifard için Beşiktaş devreye girdi. Çıkan haberlerde 2020 yılına kadar Yunan temsilcisiyle sözleşmesi bulunan 28 yaşındaki oyuncunun da Beşiktaş forması giymeye çok sıcak baktığı belirtildi

Ankaragücü Teknik Direktörü İsmail Kartal, eski oyuncusu Umut Nayır'ın Beşiktaş'a transfer olduğunu doğruladı. Beşiktaş'ın bu transfer için Osmanlıspor'a bir miktar bonservis bedeli ödemesi bekleniyor.

Bryan Ruiz iddiası

Portekiz basını Beşiktaş'ın Kosta Rikalı futbolcu Bryan Ruiz'le görüştüğünü yazdı. Rusya'da yapılan Dünya Kupası'nda görev yapan Sporting Lizbon'lu futbolcunun, sözleşmesini tek taraflı olarak feshedeceği belirtildi. Beşiktaş'ın Kosta Rikalı oyuncuyu uzun süredir takip ettiği öğrenildi.

Orkun Kökçü gündemde

Bu arada genç oyunculara yatırım kapsamında Feyenord'da oynayan Orkun Kökçü'yü de gündemine alan siyah-beyazlılar 17 yaşındaki orta saha oyuncusu için Feyenord ile masaya oturmayı planlıyor.

Beşiktaş savunma transferi için çalışmalarını hızlandırdı. Kartal, Manchester United'ın 28 yaşındaki savunma oyuncusu Matteo Darmian'ı transfer etmek için İngiltere'ye hareket edecek. Tecrübeli futbolcuyu kiralık olarak kadrosuna katmak isteyen Siyah-Beyazlı yöneticilerin Ada'da Manchester United'la sıkı bir pazarlık yapması bekleniyor. Darmian'ın kulübüyle olan sözleşmesi gelecek yıl sona eriyor.

İtalyan basını Beşiktaş'ın Sporting Lizbon'da oynayan 25 yaşındaki İtalyan sağ bek Cristiano Piccini'yle ilgilendiğini iddia etti. Habere göre Siyah-beyazlı ekip oyuncuyla anlaştı. Portekiz basını da Cristiano Piccini iddialarını sayfalarına taşıdı. Piccini, Lizbon formasıyla geçen sezon 40 maç oynadı. 25 yaşındaki oyuncu daha önce Betis, Livorno, Spezia, Carrarese ve Fiorentina formalarını giymişti.

Porto, Beşiktaş’ın transfer listesinde yer alan Vincent Aboubakar’la ilgili flaş bir karar aldı. A Bola gazetesinin haberine göre Porto, Kamerunlu oyuncuyu bu transfer döneminde elden çıkarmayı planlıyor. Porto, Aboubakar’la olan sözleşmeyi 12 Ekim 2017’de 2021’e kadar uzatmıştı. Sözleşmesine ise 50 milyon euroya serbest kalır maddesi konmuştu. Porto, yıldız oyuncunun bonservisinden en az 25 milyon Euro gelir hedefliyor.

Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş geçen sezonu Sporting Lizbon'da geçiren 1.92'lik dev stoper Merih Demiral'ı kiralamak istiyor. 20 Yaşındaki futbolcu için İngiliz ve İspanyol kulüpleri de devrede...

Beşiktaş, Bundesliga ekiplerinden Stuttgart formasını giyen Azad Toptik'le anlaşma sağladı.

Dinamo Kiev'e transfer olması beklenen Denys Boyko, Beşiktaş'tan ayrıldı. Yapılan instagram açıklamasında "ProSport şirketi, Denys Boyko'nun Dinamo Kiev ile 5 yıllık sözleşme imzaladığını açıklamaktan memnuniyet duyar" ifadelerine yer verildi.

Transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş, Brentford'un Hollandalı futbolcunu Florian Jozefzoon'la anlaşmaya yakın. 27 yaşındaki futbolcu, Phillip Cocu'nun PSV'deki ilk transferiydi.  Geçen sezon Championship’te tam 39 karşılaşmaya çıkan Florian Jozefzoon 7 gol atıp, 7 de asist yaparak göz doldurdu.

İmzalar atıldı

Beşiktaş, Eskişehirspor'dan 22 yaşındaki Dorukhan Toköz ile 3 yıllık, Bayer Leverkusen'den 19 yaşındaki Güven Yalçın ile 4 yıllık sözleşme imzaladı.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
  • Formula 1'de sıradaki durak Çin19 Nisan 2024 Cuma 12:40
  • Fenerbahçe, Avrupa Konferans Ligi'ne veda etti19 Nisan 2024 Cuma 09:46
  • Trendyol Süper Lig’de 33. hafta18 Nisan 2024 Perşembe 13:28
  • Beşiktaş'ın konuğu MKE Ankaragücü18 Nisan 2024 Perşembe 12:13
  • Veliefendi Hipodromu’nda yarış başlıyor16 Nisan 2024 Salı 14:15
  • Hakkı Yeten kabri başında anıldı16 Nisan 2024 Salı 14:12
  • Fenerbahçe'ye Alman hakem16 Nisan 2024 Salı 11:31
  • Rally Bodrum başlıyor16 Nisan 2024 Salı 09:45
  • Feyyaz Uçar 'istifa' haberlerini yalanladı15 Nisan 2024 Pazartesi 12:21
  • Trabzonspor istikrarı yakalayamadı13 Nisan 2024 Cumartesi 13:09
  • Tüm Hakları Saklıdır © 2015 Bursa Bakış | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0224. 408 35 78- Haber İhbar Hattı: 0544.201 80 43 Faks : 0224.408 35 78